Je bent hier: PCC  voor verwijzers

Samen de juiste hulp bieden

Sluit de hulp aan bij de hulpvraag? Hoe wordt de juiste hulp bepaald? Het versterken van de onderlinge samenwerking tussen zorgverleners leidt tot een optimalisering van de kwaliteit van zorg.

 

Intensief contact met onder andere artsen, fysiotherapeuten, diëtisten en maatschappelijk werkers stelt PCC in staat de hulpvraag zorgvuldig te formuleren. Tevens om te beslissen welke hulp hier het beste op aansluit. Zeker met de belangrijke rol van de verwijzend arts als poortwachter is deze nauwe samenwerking van essentieel belang bij het optimaliseren van zowel de efficiëntie als de kwaliteit van zorg. Onder voorbehoud van toestemming van de cliënt ontvangt de betreffende verwijzer een schriftelijke rapportage van de onderzoeken en is er persoonlijk contact over de te volgen behandeling. Einddoel is het bieden van gerichte en snelle hulp.

 

Sinds mei 2018 zijn wij aangesloten bij Zorgdomein. Verwijzers kunnen via Zorgdomein digitaal verwijzen naar onze praktijk. Hiermee wordt verwijzen en het overdragen van de juiste informatie nog gemakkelijker en hopen we de samenwerking te versterken. https://zorgdomein.com/

 

 


Schrijf je in
voor onze nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je
dan nu in voor onze nieuwsbrief.