Je bent hier: PCC  voor jou

Op eigen kracht


Op eigen kracht je weg weer vinden...
Je doet het zelf, maar niet alleen! De psychologen van PCC helpen jou op een professionele en doortastende manier je eigen kracht te herwinnen.

 

Onze psychologen kunnen hulp bieden bij veranderingen die een negatief effect hebben op het welzijn. U kunt hierbij denken aan ontslag, relatieproblemen, opvoedkundige problemen, ziekte of overlijden. Ook bij positieve veranderingen zoals de geboorte van een kind, een andere baan of een verhuizing kan dit negatieve effect optreden. PCC kan u helpen hier op een adequate manier mee om te leren gaan.

 

Onze (GZ)- psychologen hebben jarenlange ervaring in diagnostiek, advies en begeleiding van volwassenen. Bovendien wordt het zorgprogramma op u toegespitst. Wij werken met verschillende bewezen effectieve methodieken waaronder Zelfregulatie, het KOP model, CGT, ACT, Mediation en Mindfulness.

 

U kunt bij PCC terecht voor:
- Depressieve klachten
- Overspanningsklachten
- Angst- en paniekklachten
- Voeding gerelateerde klachten
- Traumatische klachten
- Relatie gerelateerde klachten
- Lichamelijke klachten
- Arbeids- en gezondheidsklachten

 

Een zorgprogramma van PCC bestaat uit vier tot tien gesprekken die, op verwijzing van uw huisarts, vanuit het basispakket van de zorgverzekering worden vergoed. Voor meer informatie over de vergoeding verwijzen wij naar het kopje "Kosten en Verzekering" 

 Bel mij voor
een afspraak

Wil je door ons gebeld worden om
een afspraak te maken? Laat dan hier
je gegevens achter