Je bent hier:  Welkom en inloggen

PCC Academy

PCC heeft de afgelopen jaren meer dan 50 psychologen intern opgeleid in de eerstelijns GGZ en heeft dit traineeship per januari 2014 een nieuwe vorm gegeven. In deze E-health opleiding zal je middels E-learning je kennis en vaardigheden vergroten en eventueel één dag per week werkervaring opdoen (de werkervaringsdag is optioneel). Je zal dan op één van de vier locaties van PCC in de praktijk meelopen en met behulp van literatuurstudie en praktische oefeningen je kennis inhoudelijk verdiepen. Bovendien kun je tijdens intervisie-bijeenkomsten je coaching- en consulting skills verder ontwikkelen. Een mooie voorbereiding op een verdere carrière binnen de GGZ.

 

Werkervaring opdoen

Ook als je onlangs bent afgestudeerd maar het nog niet goed lukt om een baan binnen de GGZ te vinden, kan deelname aan de traineeship opleiding een mooie opstap zijn. Sinds 2014, het oprichtingsjaar van de PCC Academy, hebben reeds 25 psychologen deelgenomen aan de opleiding. De meerderheid van deze groep heeft binnen 6 maanden een (nieuwe) baan in de GGZ!

 

Modules en kosten

De duur van het traineeship bedraagt 16 weken en er zijn jaarlijks 2 data waarop het traineeship van start gaat. Wees op tijd met inschrijven, want in verband met de voorbereidingen sluit de inschrijvingsperiode steeds 2 weken voor aanvang van de start van het traineeship. Per periode kunnen er maximaal 10 trainees inschrijven. De kosten voor het traineeship bedragen € 995,- excl. btw. Houd er daarbij rekening mee dat je zelf een aantal boeken zal moeten aanschaffen.

 

Er is geen sollicitatieprocedure, wel geldt vol = vol. De enige vereisten voor deelname aan het traineeship zijn een afgeronde masteropleiding gedragswetenschappen en de aanwezigheid van of bereidheid tot het aanvragen van een VOG (verklaring omtrent goed gedrag) bij je gemeente.

 

Ben je geïnteresseerd, dan kun je je via onderstaande link inschrijven.

 

Excellent psycholoog in de Basis GGZ

Deze module van vier maanden (16 sessies) is gericht op het vergroten van de competenties van de trainee met betrekking tot het implementeren van de zorgprogramma's van PCC. Zodoende verbeteren zij hun problem solving implementatie vaardigheden. Daarnaast wordt aandacht besteed aan het versterken van de communicatie- en samenwerkingsvaardigheden. De trainees verbeteren hiermee hun procesvaardigheden en daarmee de kwaliteit van de interventie en multidisciplinaire samenwerking. In de laatste fase komt het verankeren van geleerde vaardigheden, herformuleren van (leer)doelen en verder uitbreiden/versterken van de competenties m.b.t. het coördineren van processen in een samenwerkingsverband aan bod.

 

knop

 

Wil je meer over de inhoud van de opleiding weten, vraag dan een vrijblijvend gesprek aan met één van onze opleiders. Je kunt telefonisch (tel. 088-46 56 000) of per e-mail (info@pccnederland.nl) contact met ons opnemen. Daarbij kun je vragen naar Nynke Kuipers.


Welkom en inloggen

Vul je gegevens in om in te loggen.

Wachtwoord vergeten?