Je bent hier:  Contact

Amersfoort (hoofdkantoor)


Wilt u meer weten over de zorgprogramma's, de werkwijze of PCC als werkgever? Of wilt u direct een afspraak maken? Neemt u dan contact op met het contactcenter van PCC. 

Bereikbaarheid
Het contactcenter is telefonisch te bereiken via telefoonnummer 088-4656000

- maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur

- Ook in de vakantieperiodes zijn wij bereikbaar

U kunt uw vraag ook mailen naar info@pccnederland.nl


Bij een crisissituatie raden wij aan contact op te nemen met uw huisarts. Bovendien kan er te allen tijde via de website en infomailbox contact worden gelegd met de praktijk. Wij nemen de volgende werkdag zo spoedig mogelijk contact op met de cliënt.

 

Afspraak maken
U kunt telefonisch een afspraak maken via telefoonnummer 088-4656000 of laat uw gegevens achter op het aanmeldformulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Wachttijd:

Momenteel is er een aanmeldingswachttijd van vijf weken voor een intakegesprek, vervolgens zal er binnen twee weken een vervolgafspraak worden gepland. 

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met ons, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen vier weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat binnen tien weken vanaf de intake, de behandeling is gestart. Dit zijn de maximale aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraar gezamenlijk zijn overeengekomen.

 

Zorgkaart

Binnen PCC hechten wij grote waarde aan cliëntervaringen. Deze worden gebruikt voor de ontwikkeling van de praktijk. Wilt u uw ervaring met ons delen of juist graag lezen hoe anderen de zorg bij PCC hebben ervaren, kijkt u dan op Zorgkaart nederland.

 

https://www.zorgkaartnederland.nl/zorginstelling/psychologiepraktijk-en-psychotherapiepraktijk-pcc-amersfoort-amersfoort-3044024

 

 

Laatste update op 7-6-2019

PCC Amersfoort
Maanlander 10
3824 MP Amersfoort
Tel: 088 - 46 56 000
Fax: 088 - 46 56 099
info@pccnederland.nl
Pand
Uw straat en huisnummer:
  
Uw postcode en plaats:
Vraag onze
brochure aan

Wil je meer lezen over PCC? Vul de
gegevens in en we sturen je zo snel
mogelijk een brochure.

Dhr.
Mevr.
Bedrijf.

Voorletters en achternaam
Bedrijfsnaam (indien van toepassing)
Straat en huisnummer
Postcode en woonplaats


Bel mij voor
een afspraak

Wil je door ons gebeld worden om
een afspraak te maken? Laat dan hier
je gegevens achter